Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 57

Thread: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

  1. #1
    nekromantik2 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    madrid
    Posts
    5

    Default ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Hi, recently I adquired a ATI Radeon HD 5670 videocard to plugin into my Conroe1333 DVI/H motherboard.

    Issue comes when system's start. The fac of the videocard starts to run normally but videocard doesn't send video signal.
    I changed in BIOS from PCI to PCI-E.
    My powersupply is 400W as it is requiered by this videocard. I have tested my monitor in other computer and it works perfectly.

    Its compatible with this motherboard? I updated to lastest BIOS (2.10), cleared CMOS, uninstalled onboard drivers... but still didnt work. I have seen that it could be a BIOS issue.

    Help please!!!

    Let my lnow any commnet you may have.

    Thank you in advance.

    Kind regards.

  2. #2
    wazza300's Avatar
    wazza300 is online now Sloth Fratelli-Moderator
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,128

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Have you tested card in another pc to make sure its not faulty? How many power sockets on that card? One six pin or two?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    ASRock TSD - Emily is offline ASRock Tech Support Staff
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    554

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Dear nekromantik2,

    Please kindly provide your e-mail for us, we will send the beta BIOS to you for testing.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

  4. #4
    nekromantik2 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    madrid
    Posts
    5

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Videocard works perfectly in other computer.
    My videocard doesn't include any additional power sockets. It only requiere to be pluged into the motherboard.

    I have seen, more people with the same problem with this card it has been solved with a beta version of the Conroe1333 DVI/H BIOS. Where can I find it in order to check it?

  5. #5
    nekromantik2 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    madrid
    Posts
    5

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Quote Originally Posted by ASRock TSD - Emily View Post
    Dear nekromantik2,

    Please kindly provide your e-mail for us, we will send the beta BIOS to you for testing.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily
    How can I provide my mail? by private message?

  6. #6
    nekromantik2 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    madrid
    Posts
    5

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    my email:

    m e t i l a m i a @ y a h o o . e s

    Thank you in advance.

  7. #7
    ASRock TSD - Emily is offline ASRock Tech Support Staff
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    554

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Dear nekromantik2,

    I have sent the BIOS to you.

    If any problem, please kindly let me know.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

  8. #8
    nekromantik2 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    madrid
    Posts
    5

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Thank you. Thank you. Thank you!!!!

    Your Bios update 1.23 has solve the issue.

    Thank you so mucha again.

  9. #9
    ASRock TSD - Emily is offline ASRock Tech Support Staff
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    554

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Dear nekromantik2,

    Thanks for your confirmation.

    It's great to know your system works well.

    Thanks for your support!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

  10. #10
    mackstann is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    5

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Hi, I also have this problem with a Radeon 5770 card and the Conroe1333 DVI/H motherboard. I've installed the newest bios, version 2.10, but the card still doesn't work.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •