Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with sound using - ASRock FM2A75-PRO4-M - Motherboard

  1. #1
    Sam654 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2

    Default Problem with sound using - ASRock FM2A75-PRO4-M - Motherboard

    PC is being used as a HTPC and consists of :-
    ASRock FM2A75-PRO4-M Motherboard
    LG CH12LS28 12X BD-R Blu-ray DVD Combo Drive
    OCZ Vertex 4 128GB SSD
    G.Skill F3-12800CL9D-4GBNQ (2x2GB) DDR3
    AMD A8 5600K 4-Core Processor

    The motherboard supports 7.1 surround sound.
    My speakers are connected to the motherboard using optical cable and are 5.1 surround sound.
    I'm using XBMC and the sound is not right. Speech in movies is very quiet and effects are very loud. I've been through the XBMC forums and they are all telling me to adjust my motherboard sound settings to 5.1, but I can not find where this is done.

    I would appreciate some guidance please.

    Regards
    Sam

  2. #2
    Sam654 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2

    Default Re: Problem with sound using - ASRock FM2A75-PRO4-M - Motherboard

    Sorry, forgot to mention, it's running Windows8 6 bit OS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •