Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: HDD Detection

  1. #1
    nwidesigns is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    NW USA
    Posts
    6

    Default HDD Detection

    I just rebuilt my system and I have the x79 Fatal1ty motherboard. I have an SSD as my master drive and 4 750GB SATA drives for storage. Prior to the reinstall everything was great but now it is only seeing two of the SATA drives. Now what is weird is in the Disk Manager I can see all the drives and there is no errors. Looking at the Device Manager everything is installed and nothing shows as needing installed or updated. What would be the reason the drives cannot be seen by Explorer but they can be seen in the Disk Manager?

  2. #2
    nwidesigns is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    NW USA
    Posts
    6

    Default Re: HDD Detection

    Quote Originally Posted by nwidesigns View Post
    I just rebuilt my system and I have the x79 Fatal1ty motherboard. I have an SSD as my master drive and 4 750GB SATA drives for storage. Prior to the reinstall everything was great but now it is only seeing two of the SATA drives. Now what is weird is in the Disk Manager I can see all the drives and there is no errors. Looking at the Device Manager everything is installed and nothing shows as needing installed or updated. What would be the reason the drives cannot be seen by Explorer but they can be seen in the Disk Manager?
    After closer inspection for some reason the drives lost the drive letter and Windows was to stupid to assign a new drive letter to them.

  3. #3
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    6,562

    Default Re: HDD Detection

    Stupid is as stupid does. Urban Dictionary: stupid is as stupid does

    Glad to hear that you solved the problem.
    Q9650 @ 3.80GHz [9x422MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 844MHz @4-4-4-10
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •