Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: ASRock H61M-VG3 not booting

  1. #1
    dgoodbourn is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3

    Default ASRock H61M-VG3 not booting

    Hi all,

    I'm hoping someone can help with this strange one. I've just built a simple system with the H61M-VG3 motherboard and the Intel i5-3330 proc. When I turn it on, the power starts, the fans start up, a USB mouse that's plugged in lights up, but nothing at all is displayed using the onboard VGA. I've tried it with a separate VGA card and still nothing. I'm not even getting any beeps from the board.

    Any ideas what I can do? Could it be a faulty motherboard/proc? How can I test this if it's the case?

    Cheers,
    Dave.

  2. #2
    dgoodbourn is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3

    Default Re: ASRock H61M-VG3 not booting

    bump...

    Any ideas anyone???

  3. #3
    dgoodbourn is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3

    Default Re: ASRock H61M-VG3 not booting

    Could it be the RAM I'm using? This is what I've got at in there at the moment:

    integral memory V7 4GB DDR3 DIMM 1600MHZ CL11 - UNBUFF NON-ECC 240PIN PC3-12800
    Mfr. Part Number: V73T4GNABKI

    Doesn't look like it's on the memory support list:

    ASRock > H61M-VG3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •