Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Computer no longer displaying on monitor after installing drivers.

  1. #1
    MarquisJames is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    United States
    Posts
    1

    Default Computer no longer displaying on monitor after installing drivers.

    Somebody please help me before I throw this thing out the window ! When I install a fresh copy of Windows 7 my computer works fine except no drivers are installed so it can't do anything. Once I install my drivers though the computer will boot up and get to the "Windows Starting" screen and then my monitor tells me that there is no signal. I know it's not the HDMI cable as it displays even if I change. When I enter the system manager in the BIOS my computer tells me that there is no HDMI cable connected even though it clearly is as that is what I using to view the system manager.
    Is a computer not allowed to boot from an HDMI Cable?

    My MB has 1 bent pin but the computer still boots and when I have a fresh install of Windows 7 it works fine. Is this a problem?

    What can I do to fix this?

    -Thanks for any and all help.

  2. #2
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    6,562

    Default Re: Computer no longer displaying on monitor after installing drivers.

    Can you test using a VGA or DVI monitor cable?

    We can't help you when you haven't provided detailed hardware information about your system.

    We need detailed information about ALL OF THE HARDWARE in your system.

    We can best help you after you create a detailed hardware list in the System Specs portion of your
    forum profile http://forums.tweaktown.com/profile.php?do=editprofile at the bottom of the
    profile page or in your forum signature http://forums.tweaktown.com/profile....=editsignature.
    Be sure to include brand names and model numbers.
    Q9650 @ 3.80GHz [9x422MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 844MHz @4-4-4-10
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  3. #3
    parsec's Avatar
    parsec is online now Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Tau Ceti
    Posts
    3,140

    Default Re: Computer no longer displaying on monitor after installing drivers.

    You can boot a PC from any type of cable interface, something else is the problem.

    Unfortunately, you've given us zero information about your PC's components, which makes it impossible to help you.

    What is the source of the drivers you are installing, a disk that came with your board, or something else?

    Also, you wrote: "My MB has 1 bent pin but the computer still boots...", what do you mean by that? Do you mean the CPU socket has a bent pin, or something else?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •