Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Z87 Fatality Motherboard Red LED light for Bios - Standard or bad?

  1. #1
    Longbeacheo is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United States
    Posts
    1

    Default Z87 Fatality Motherboard Red LED light for Bios - Standard or bad?

    Good Evening Guys

    Just a simple question that has been bothering me. (it may be a stupid one, sorry if I amuse you guys). There is a RED LED light staying on and it is labeled "Bios A Led". Is this fine? does it mean that Bios A is being used instead of Bios B? I am unsure because usually red for technology indicates something is wrong. Thanks for the time to respond guys

  2. #2
    Spyone1 is offline Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    102

    Default Re: Z87 Fatality Motherboard Red LED light for Bios - Standard or bad?

    You haven't said if you are using the Killer or Professional version of your board.

    In the manual for the Killer, it states that there are 2 LED indicators, Bios A Led and Bios B Led. The lit up LED indicates which BIOS you are using. The colour isn't mentioned.
    If your computer is booting up, etc, just great, then the BIOS is working, the Red LED will just be an indicator and the colour shouldn't make a difference.

    I noticed in several reviews they rave about the red colour scheme and red accents for the Z87 Fatal1ty Professional MB. Maybe the red LED is in keeping with that??!!

    MAIN PC
    CPU
    - i7-3820 @ 3.60Ghz
    MB - AsRock X79 Extreme6 (Bios P2.80)
    RAM - 2 x 8Gb Patriot Viper 1866 CL10 Series @933Mhz
    GPU - ASUS Radeon HD 7870 Direct CU II (2Gb) x 2 (XFire)
    CASE - Fractal Design Desire R4 Black Case (windowless)
    FANS - Standard Fan CPU, 5 x FD Silent 2 140mm Fans in case
    PSU - Thermaltake R2 800W
    SSD - Sandisk SDSSDHP2 240Gb (boot)
    HDD - 2 x Seagate ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    SYS - Win7 x64 Ultimate
    KB - Logitech K350 Wireless
    MOU -
    Razor Naga Molten mouse
    MON - ASUS VS247H (1920 x 1080)
    UPS - Belkin Line Interactive 1400VA 840W
    System is not overclocked at all.
    2ND PC
    AMD FM2 A10-7850K @ 3.70Ghz
    AsRock FM2A88X Extreme6+ (Bios P2.90)
    2 x 4Gb G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBXL

    Kaveri Spectre Desktop (onboard) @ 760Mhz
    Thermaltake V9 case (1 x 120mm, 1 x 240mm fan)
    Corsair H80i Water Cooler w/2 x 120mm fans
    Seasonic G-Series (SSR-650RM Active PFC F3) 650W

    OCZ Vertex 4 120Gb SSD (Boot)
    2 x ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    Win7 X64 Ultimate
    Logitech G15 (6 G Keys) USB
    Logitech MX-518 mouse
    Phillips 22HFL3350D/10 (1920 x 1080)
    NAS - Netgear RN104-100AJS 4 Bay (not hooked in)
    Not overclocking


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •