Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: z77 Extreme4 power and reset lights

  1. #1
    Tralfaz is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    29

    Question z77 Extreme4 power and reset lights

    My z77 Extreme4 power and reset lights (on the board, next to Dr. Debug) no longer stay on, after POST. Anyone have any clue as to why, or how I can troubleshoot them? BTW Dr. Debug LEDs still work.

    Specs
    MoBo: ASRock z77 Extreme4 BIOS ver. 2.2 (I know it's old)
    CPU: Intel i5 2500k
    RAM: Crucial Ballistics 8GB (2x4) 1600 CLS 8
    GPU: Zotac GeForce 760 4GB
    HDD: Western Digital Caviar Black FAEX 1TB
    PS: SeaSonic M12II 620
    Case: NZXT Tempest 410 Elite
    OS: MS Windows 7 Home Premium

  2. #2
    Tralfaz is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    29

    Default Re: z77 Extreme4 power and reset lights

    Figured it out. It's a Bios setting;
    Advanced>South Bridge Configuration>Good Night LED>Disabled

    When it's enabled, it turns off the power and reset lights. A bit counter-intuitive that it needs to be off, in order for the lights to stay on.

    This thread can be closed, thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •