Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: P55A-UD7 Problems: No Video Display

  1. #1
    Alekh Khanna is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    India
    Posts
    1

    Unhappy P55A-UD7 Problems: No Video Display

    Hey guys,
    My 1st post on these forums, unfortunately for help.
    I just got a used Gigabyte P55A-UD7 motherboard from a friend (tested with his rig; working absolutely fine) as my earlier Intel motherboard went kaput (just went kaput !). Have installed the Giga mobo with an i5-750, 4GB Corsair Vengeance, CM Extreme 500 and an old HD4950 (yeah, lol). All these were working just fine with my old mobo.
    After installing the Giga mobo, I am not getting display. Also the LED light codes are sorta funny. I searched online for decoding as to what should be on while booting and what should remain on post-boot, but no luck.
    Have made a short video of the same (sorry for a bad one. Don't generally make vids. Just an upload from mobile):



    On connecting to the mains, the blue PWR comes on. After pressing the power button, ALL the LEDs start glowing:
    MPLED: Green and yellow
    VPLED: Green and yellow
    All PHASE LEDs.
    They switch off when POST reads "FF", and the PC continues to boot as evident by the HDD light and activity sound. Note there's NO POST beep.
    All the fans are running fine. CPU/Cabinet/PSU/Graphics card.

    What can be wrong ?

  2. #2
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    6,562

    Default Re: P55A-UD7 Problems: No Video Display

    Welcome to the forum.

    Have you tried using a different monitor, video cable or graphics card?
    Do you have working case speaker connected to the front panel connector pins?

    We need detailed information about ALL OF THE HARDWARE in your system.

    We can best help you after you create a detailed hardware list in the System Specs portion of your
    forum profile http://forums.tweaktown.com/profile.php?do=editprofile at the bottom of the
    profile page or in your forum signature http://forums.tweaktown.com/profile....=editsignature.
    Be sure to include brand names and model numbers.

    Note: I moved your post to its own thread for better visibility in the forum.

    Forum Moderator
    Q9650 @ 3.80GHz [9x422MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 844MHz @4-4-4-10
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  3. #3
    wazza300's Avatar
    wazza300 is online now Sloth Fratelli-Moderator
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,007

    Default Re: P55A-UD7 Problems: No Video Display

    ff code means a successful post

    what display cables are you using? hdmi/dvi/vga? try all those if you have the option,
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •