Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: z77x-ud5h-wb(vers.1.0) overclock not working (bios f15q) win 8.1

  1. #1
    goodplay is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    australia
    Posts
    3

    Default z77x-ud5h-wb(vers.1.0) overclock not working (bios f15q) win 8.1

    Was working fine with f14 on win 8.

    Settings are sticking in bios,but occt,realtemp,hwm only maxing at 3.8(stock).
    i5-3570k./ga-z77x-ud5h-wb./hyperT4./2x4gb cors.veng.1600c8./sapphire 7970 dualx 3gb o.c.boost v2./1tb wd black(faex)./lg bh10 super multi blue./hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win8(8.1)pro x64 oem.

  2. #2
    goodplay is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    australia
    Posts
    3

    Default Re: z77x-ud5h-wb(vers.1.0) overclock not working (bios f15q) win 8.1

    Finally found a fix(other website)
    Back to to my 4.7 o.c ....(new bios)
    Last edited by goodplay; 02-01-2014 at 08:50 AM. Reason: deleted un-necessary comment
    i5-3570k./ga-z77x-ud5h-wb./hyperT4./2x4gb cors.veng.1600c8./sapphire 7970 dualx 3gb o.c.boost v2./1tb wd black(faex)./lg bh10 super multi blue./hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win8(8.1)pro x64 oem.

  3. #3
    barkeater is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Buffalo NY
    Posts
    40

    Default Re: z77x-ud5h-wb(vers.1.0) overclock not working (bios f15q) win 8.1

    easy bro, it's only been a few days since you posted and this is a peer-to-peer site.

    I am glad you found a solution. It would have been helpful of you to link to the solution for other members who may be experiencing the same problem (geez)

  4. #4
    goodplay is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    australia
    Posts
    3

    Default Re: z77x-ud5h-wb(vers.1.0) overclock not working (bios f15q) win 8.1

    Apologies to community(comment deleted).
    Was really P...'d off with ga support.
    Updated bios to f16(aug.2013),which wouldn't update from any usb 3 port.
    Solution was to use "safely remove hardware",remove usb stick,power off,insert stick in usb 2 port,power up.
    i5-3570k./ga-z77x-ud5h-wb./hyperT4./2x4gb cors.veng.1600c8./sapphire 7970 dualx 3gb o.c.boost v2./1tb wd black(faex)./lg bh10 super multi blue./hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win8(8.1)pro x64 oem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •