Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: x58-UD7 v2 triple SLI with GTX Titans problem

  1. #1
    Baronvonbadke is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Squamish BC
    Posts
    1

    Default x58-UD7 v2 triple SLI with GTX Titans problem

    I have 3 Titans (6GB) that I use at work on a workstation. Would it be possible to put all three of them in my Gigabyte x58-UD7 MB? I will be working on an after effects project at home for a few days. I can get two to work but not three. Also I have misplaced the original SLI strap from Gigabyte would it be alright to use an SLI strap from another MB manufacturer?

    Thanks

    X980
    24GB DDR3 1600
    2 HDD
    3SSD
    1200 watt PS

  2. #2
    wazza300's Avatar
    wazza300 is online now Sloth Fratelli-Moderator
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,195

    Default Re: x58-UD7 v2 triple SLI with GTX Titans problem

    is the third slot an 8x? if its 4x I don't hink it will work
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    Vinster is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Near Toronto but not in it
    Posts
    593

    Default Re: x58-UD7 v2 triple SLI with GTX Titans problem

    I think it's a bios issue... this is from the manual

    1-7
    Setting up ATI CrossFireX ™
    /NVIDIA SLI Configuration
    A. System Requirements
    - The 2-Way CrossFireX/SLItechnology currently supports Windows XP, Windows Vista, and Windows 7 operating systems
    - The 3-Way CrossFireX/SLI technology currectly supports Windows Vista and Windows 7 operating systems only
    - A CrossFireX/SLI-supported motherboard with two/three PCI Express x16 slots and correct driver
    - Two/three CrossFireX/SLI-ready graphics cards of identical brand and chip and correct driver
    (Current ATI GPUs that support 3-Way CrossFireX technology include the Radeon HD 3800 series, Radeon HD
    4800 and Radeon HD 58XX series. Current NVIDIA GPUs that support 3-Way SLI technology include the 8800 GTX,
    8800 Ultra, 9800 GTX, GTX 260 and GTX 280.)

    - One/two CrossFireX (Note) /SLI bridge connectors
    - A power supply with sufficient power is recommended (Refer to the manual of your graphics cards for the power requirement)

    I know many newer MB's than the X58 series choked when these new GPU's got on the market... I never expected a titan to work on an X58, and you got at least two to work. good on you. I think you'd need a modified bios to get the 3rd to work.

    Vin
    Main Rig
    OS = Win7 64 Bit
    CPU = i7-980X @ 3.8Ghz 166x23 cooled ba a Corsair H100
    Mem = 6GB 2000Mhz Kingston HyperX running at 2044Mhz @ 9-10-9-27-1T
    MB = Gigabyte GA-X58A-UD5 v1.0 with F6 Bios - Dead Board
    MB = EVGA X58 Classified3
    GPU = 2x EVGA 580GTX 1.5GB in SLI
    HD = 3x Intel 40GB X25-V in Raid 0 (580MB Read/140MB Write)
    Storage = 500 GB WD
    PSU = Corwair TX950W
    Case = Cooler Master HAF-X 945

    HTPC / Home Server
    OS = Win7 64Bit running XBMC HTPC Front end with Windows Server 2011 Virtual Machine with 8GB ram assigned for homer server with exchange
    CPU = AMD 1090T
    Mem = 16GB 1600Mhz Kingston RED Limited Edition running at 1600Mhz
    MB = Gigabyte 790FXTA-UD5
    GPU- EVGA GT210
    HD = too many to count, but about 5TB of storage all together including backup
    PSU = Corsair TX750
    Case = Too embarrassed to mention.

    Benching MB's... Asus P5Q and Gigabyte 890FXA-UD7... too many CPU's and RAM sticks to list. :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •