Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Local area connection speed 100.0Mbps ?

  1. #1
    Brimac's Avatar
    Brimac is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    USA
    Posts
    25

    Default Local area connection speed 100.0Mbps ?

    I have set 1.0 Gbps full duplex in both comps in signature,but keep getting 100.0 Mbps speed.It use to show full 1.0 Gbps connection on the UD3R ,but not now?Not that it will ever use that speed,I like to keep it set at fullest.Any help appreciated.

  2. #2
    Brimac's Avatar
    Brimac is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    USA
    Posts
    25

    Default Re: Local area connection speed 100.0Mbps ?

    I am using newest Realtek semi. corp driver, ver. 5.778.12082010 on both boards.Is this some sort of green lan feature?

  3. #3
    Zino is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    usa
    Posts
    1

    Default Re: Local area connection speed 100.0Mbps ?

    also happened with me . my situation was more worse i drop at 10Mbps from 1Gbps.

    i just reinstall windows 7 take 10 minutes . troubleshooting took more time then re installing os

  4. #4
    triumph101 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8

    Default Re: Local area connection speed 100.0Mbps ?

    Have you guys tried updating the BIOS? maybe that'd help in any way?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •