Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems




  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9

    Default Problems

    System spec:

    Asus A7N8X-X
    AMD XP 1800+
    GeForce Ti4600
    256MB (Cheap RAM :P)

    Yesterday was playing a few games with some mates, untill my friend decided to mix and match a bunch of ram, ever sinvce his pc has turned on automatically when plugged into the main stream.

    The bigger problem is we get nothing on the monitor, it just stays on standby, fans are running etc, but still nothing on screen.

    Has anyone else experienced this problem before?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: Problems

    Your friend might want to go back to the original RAM cinfiguration and see if it works again. Also, is there a system speaker hooked up to the proper pinout location on the mainboard? Odds are good that there should be some sort of beep code that can help troubleshoot the problem. And as always, if you add memory to a slot that has been empty for a long time, you should get some canned air or similar to clean out the slot as dust can settle in and keep modules from being properly read and used by the system.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default Re: Problems

    When coming on automatically, that typically indicates a short somewhere.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •