Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: 3DMARK03 Crashing




  1. #11
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    woops! damn, sorry about that rugbydude

    when i read your post I just went back and looked at his sig...wasn't trying to put anyone down, just what I thought was a correction
    I've gone too far and need to move on!

  2. #12
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    Quote Originally Posted by minibubba
    woops! damn, sorry about that rugbydude

    when i read your post I just went back and looked at his sig...wasn't trying to put anyone down, just what I thought was a correction
    eh don't worry about it we all makke mistakes:laugh: So yeah i believe the problem here is just his graphics card being incompatible:thumb:
    What the fcuk happened to my sig?

  3. #13
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Hmm...I never thought about Video Card incompatibility. I guess that solves the problem, Nice fact rugby :thumb:

  4. #14
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Yes if ya usin' an MX card (DX7 compatible) then restrain ya self to usin' 3DMark'01SE (build 330 w/ DX9 installed).

  5. #15
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311

    Default

    Quote Originally Posted by minibubba
    do you have your system overclocked?
    I've had 3D mark freeze and lock up when I had pushed things too far once
    Well, I am overclocked pretty hard on it, and it doesnt have an active cooler, but it crashes right of the start, so it is not really a heat\OC realated problem. At least i dont think so.
    Wiggo: Well, I have it, but im not really happy with it, because the system has an Athlon XP 2400+, so i want to get the CPU grades for 3DMARK03, and not 01.
    <font color=orange>AMD Athlon XP 2500+ Barton (166*11=1883MHz) -|- Asus A7N8X Deluxe Rev2.0 -|- Corsair XMS PC3200 512 MB RAM 2T-3-3-6 @DDR333 -|- Leadtek A250 TD GF4 TI 4400 300/630 -|- 40 Gig Quntaum Fireball AP+ -|- 52x Samsung CD-ROM Drive -|- SB Live Digital 5.1 -|- Antec SG case w/350 Watt Power-Up PSU</font>

  6. #16
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311

    Default

    Quote Originally Posted by amd_man2003
    Hmmm, does it do this under extreme gaming? Im thinking Faulty DX9 instalation
    It runs Simcity 4 fine, while the card is OC'ed. And it also has no problem running UT2K3 Demo and Homeworld
    <font color=orange>AMD Athlon XP 2500+ Barton (166*11=1883MHz) -|- Asus A7N8X Deluxe Rev2.0 -|- Corsair XMS PC3200 512 MB RAM 2T-3-3-6 @DDR333 -|- Leadtek A250 TD GF4 TI 4400 300/630 -|- 40 Gig Quntaum Fireball AP+ -|- 52x Samsung CD-ROM Drive -|- SB Live Digital 5.1 -|- Antec SG case w/350 Watt Power-Up PSU</font>

  7. #17
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    Like i said mate i don't think 3d mark 03 will work with that card. Its just the program and the card don't get along:o so looks like ure gonna have to stick with 01 se or buy a new gpu if benchmarks matter to you that much:thumb:
    What the fcuk happened to my sig?

  8. #18
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311

    Default

    Yeah, I guess so. maybe when i upgrade my video card in September I'll put my TI4400 in it. No real use in upgrading it just for Bechmarking purposes.
    <font color=orange>AMD Athlon XP 2500+ Barton (166*11=1883MHz) -|- Asus A7N8X Deluxe Rev2.0 -|- Corsair XMS PC3200 512 MB RAM 2T-3-3-6 @DDR333 -|- Leadtek A250 TD GF4 TI 4400 300/630 -|- 40 Gig Quntaum Fireball AP+ -|- 52x Samsung CD-ROM Drive -|- SB Live Digital 5.1 -|- Antec SG case w/350 Watt Power-Up PSU</font>

  9. #19
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Quote Originally Posted by [size=6
    homeworld1031tx[/size]]
    Wiggo: Well, I have it, but im not really happy with it, because the system has an Athlon XP 2400+, so i want to get the CPU grades for 3DMARK03, and not 01.
    If ya not testin' the video out then run PCMark 2002 and compare ya results here.

  10. #20
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311

    Default

    I've run PCMARK02, and i think i got like 5900 or 4900 on the CPU. Can't remember:confused: :confused:
    But Thanks Guys :cheers: :cheers:
    <font color=orange>AMD Athlon XP 2500+ Barton (166*11=1883MHz) -|- Asus A7N8X Deluxe Rev2.0 -|- Corsair XMS PC3200 512 MB RAM 2T-3-3-6 @DDR333 -|- Leadtek A250 TD GF4 TI 4400 300/630 -|- 40 Gig Quntaum Fireball AP+ -|- 52x Samsung CD-ROM Drive -|- SB Live Digital 5.1 -|- Antec SG case w/350 Watt Power-Up PSU</font>

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •