Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with Maya5




  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1

    Default

    I have Radeon`s; 9100 and 9600pro(with catalists 3.9). My problem is: When I work in Maya with "Sculpt Surfaces Tool" and "PaintEffects" the brush circle multiplies when I move the mouse.
    What to I do?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    I think this falls in the category of warez. Anyone who spent that much on maya would not have a low end gfx card. For this app, gaming cards are low end. I set up a dual pIII win 2000pro rig not too long ago with a fire gl x1 256mb card and had the chance to test it with a r9700pro. It was not up to the task at all like it was with the fire gl.
    Bottom line, it's not meant for a gfx card with poor open gl support.
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •