Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: i have a problem with Pro tools




  1. #1

    Default i have a problem with Pro tools

    i put in a new motherboard and processor because my friends old one couldnt handle protools. So we got a AMD 64 3700+ processor with gigabye mother board well i installed all the programs. but now when i go to open protools in just restarts the computer it wont even open the program can u tell me the problem i might be havfing

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    When you upgraded the processor and motherboard, did you reinstall Windows? If not, then you probably have a whole slew of incompatible motherboard and device drivers in the old install that are causing problems.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    i reinstalled it but i saod keep old files on the computer

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    Back up important data and format the drive to zero out the MBR and FAT tables (MFT if you're using NTFS) and reinstall Windows fresh. While WinXP (assumingthis is what you're using) is a whole lot better than older products with regards to new hardware, when you change out the motherboard you rfeally need to install fresh so you can set up everything correctly.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  5. #5

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    ok ill try it

  6. #6

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    it still not working i have a external hard drive hooked up to it also with backup files could that be messing it up

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    jordan - amman
    Posts
    1

    Default Re: i have a problem with Pro tools

    hi
    iam new here
    sry I have more question about protools, but now i hope if someone can help me
    1. some time when i open session in protools after loading the waves the protools shutdown , why???????
    2. how i can mix the rythehm like real song (i have YAMAHA 1000 )
    plz replay me
    thanx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •