Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: 3DMark Problems! Help!




  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Placitas, New Mexico
    Posts
    193

    Default

    Well I just downloaded 3DMark 2003 edition and I have DirectX 9.0b, with the new Catalyst drivers from ATI, but when I try to run the 3DMark test, it loads and then the screen goes black and it gives me the message: "3DMark could not perform the test because the test window lost focus". What can I do to get this software to work?? Has this happened to anybody else?
    Intel Pentium 4 2.53GHZ 533FSB
    1024MB PC-3200 DDR-SDRAM
    Sapphire Radeon 9800PRO 128MB
    Foxconn 865-PE6LS Motherboard
    Western Digital WD400BB 40GB, Western Digital WD600BB 60GB Hard Drives
    POWTEC Demon 480W PSU
    Dell UltraSharp 18001FP 18" LCD Monitor
    Windows XP Professional SP2

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Placitas, New Mexico
    Posts
    193

    Default

    nevermind folks, i reinstalled and it works fine
    Intel Pentium 4 2.53GHZ 533FSB
    1024MB PC-3200 DDR-SDRAM
    Sapphire Radeon 9800PRO 128MB
    Foxconn 865-PE6LS Motherboard
    Western Digital WD400BB 40GB, Western Digital WD600BB 60GB Hard Drives
    POWTEC Demon 480W PSU
    Dell UltraSharp 18001FP 18" LCD Monitor
    Windows XP Professional SP2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •