Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Feds Warn Against Microsoft's Browser




  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Feds Warn Against Microsoft's Browser

    The U.S. government's Computer Emergency Readiness Team (US-CERT) warned consumers against using Microsoft's Internet Explorer Web browser because of continuing security concerns. But the warning had little impact on Microsoft's stock price.

    Read the rest here

    *About damn time someone with some real power tried to get the word out to the people. :thumb:
    If I may be so bold as to make a suggestion regarding a replacement browser (that anyone who looks at my sig knows about anyway):


    <center>Mozilla Firefox</center>

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NY
    Posts
    489

    Default

    i read something like this a couple days ago. Good thing i dotn use IE. I havn't used it in a really long time either. I only use it for windows update because you have to.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    Quote Originally Posted by Yawgm0th
    (that anyone who looks at my sig knows about anyway)
    About that sig of your's, you better check the code in it as something is screwing the VB format of your replys (a tag you may not have closed off or is that is not or properly supported here?)

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NY
    Posts
    489

    Default

    ya the right side of your posts look all weird

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    I don't see anything wrong right now but I guess I'll take a look at it again. I hate editing the stupid code though. :(

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    Quote Originally Posted by Yawgm0th
    I don't see anything wrong right now but I guess I'll take a look at it again. I hate editing the stupid code though. :(
    So what was wrong as its now fixed, did you leave a tag open or was it something that's unsupported?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    I have no idea... The only thing I could see before was the quote and edit buttons were messed up, but that was at a visit five minutes ago and I haven't changed anything... :shrug: :confused: (edit: damn smilies gone...)

  8. #8
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    Maybe a mod or admin fixed it but for several hrs your post format was screwed which usually mean what I stated.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    I just cleaned up the code a bit and added CWShredder. I didn't notice any changes from what I had before though.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    But while you're playing with your sig why don't you update your Memtest86 link to Memtest86+, http://www.memtest.org/, as its the updated version.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •