Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: help with Evil Dead Regeneration..?




  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    47

    Default help with Evil Dead Regeneration..?

    ok quick and simple. the game wont start on my pc. i get an error message saying "a required security module can not be activated. this program can not be executed."
    my pc is well above spec so any help here would be appreciated. have had no reply from THQ when i asked them.
    My Rig;
    Mobo: MSI P7N SLI
    CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 G0,OC'd to 2.7Ghz
    RAM: 4Gb DDR2 900Mhz, 4-4-4-12 (GeIL)
    HDD: Hitachi Deskstar 320Gb x2, RAID 0
    Samsung Spinpoint 250Gb
    Sound: Creative X-Fi Xtreme Gamer
    PSU: Antec Neo HE 550
    GFX: 2 x Zotac 8800GT AMP Edition in SLI
    Case: Antec 900
    Mouse: Razer Copperhead (Anarchy Red)
    Keyboard: Logitech Wave

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: help with Evil Dead Regeneration..?

    That's an issue with the copy protection of the game. If you actually own the game and are using the actual CD when you attempt, you shouldn't be having the problem. However, having a CD emulation program, such a DaemonTools or Alcohol, can cause that error. You could try using CureROM or Antiblax if you have such a program installed. Alternatively, there may be a no-CD crack that circumvents the problem altogether.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    47

    Default Re: help with Evil Dead Regeneration..?

    ok thanks mate. i do actually own the game, got it for my 18th from a mate so was slightly peeved when it didnt work. i do have alcohol installed because im too lazy to turn around and pick up the actual dvds for the games i play so i use no-cd cracks as its easier and perfectly legal if you own the games.
    anyway, thanks for your help, ill go give that a go.
    My Rig;
    Mobo: MSI P7N SLI
    CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 G0,OC'd to 2.7Ghz
    RAM: 4Gb DDR2 900Mhz, 4-4-4-12 (GeIL)
    HDD: Hitachi Deskstar 320Gb x2, RAID 0
    Samsung Spinpoint 250Gb
    Sound: Creative X-Fi Xtreme Gamer
    PSU: Antec Neo HE 550
    GFX: 2 x Zotac 8800GT AMP Edition in SLI
    Case: Antec 900
    Mouse: Razer Copperhead (Anarchy Red)
    Keyboard: Logitech Wave

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •