Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: office xp sp1 crashes




  1. #21

  2. #22
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    777

    Default

    Just use SP2, thats been out for a little while now.
    Athlon XP 1600+ @ 1662Mhz | Volcano 7+ HSF | Soltek SL-75DRV5 | 256MB Corsair XMS-3000 DDR RAM | 44x44x24 Yamaha CDR-W F1 | 16x Liteon DVD | 40Gig 7200rpm Seagate Barracuda | 20Gig 5400rpm Seagate | GeForce2 MX-400 | SB Live! | RTL8139A NIC | RTL8139B NIC | 12 Fans | 1 x ss Blue cc | 2 x Red Neons | 450W Codgen PSU | Logitech Z-340 2.1 Sub and sats | 17" Osborune Monitor | Win XP Pro | M$ explorer rat and keyboard | Everglide Attack Optical

  3. #23

    Default

    can't and I have a weird reason for that. You need SP1 in order to install SP2. Why? Usually SP1 is built into SP2. or patches for that matter they always include the older versino's.

  4. #24
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1

    Default

    I got a copy version of office xp. And I can't install the service pack.
    What should i do??? Plz help.
    Thanks

  5. #25
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by ReSpAwN DeMoN
    Where is this .0 or .1?
    I'm in the same boat and I second this request.

  6. #26
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1

    Default

    I have this problem to, at least I know what the problem is now!

  7. #27
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Where would the registration info for office XP reside in regedit??Maybe messing with this would sort it.....:flames:

  8. #28
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ReSpAwN DeMoN
    Where is this .0 or .1?
    :confused:
    Hello
    Did you ever find out where these .0 or .1 are?
    Or is there another work around, like a new key you can use for office xp?
    I had that same error you did when I tried to install sp1
    (error 1328)

    Thanks Grant...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •