Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Realtek HD Audio ! installation problem !




  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    S.A
    Posts
    2

    Default Realtek HD Audio ! installation problem !

    anyone can fix this for me!
    win8.1
    Fatality Z77 Pro.


    Realtek HD Audio ! installation problem !-6eiz3t-jpg

    sorry if the thread is not in the correct section,,

  2. #2
    Spyone1 is offline Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    102

    Default Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    I found the following doing a search of your error message. Apparently it is a common error when installing software (it isn't hardware related usually and often happens when there are left-over install files from other programs).

    Anyway, the advice just about everywhere I went was to do the following or something similar, which is to remove or rename your InstallShield folder and try installing again.

    Follow the steps below to rename your InstallShield folder.

    Use the computerís Search function to find your InstallShield folder. (The default location for this is C:\ProgramFiles\CommonFiles\InstallShield, but it may be different for Win 8.1)
    1. Right-click the InstallShield folder and click Rename.
    2. Type InstallShieldOld and press Enter.
    3. Now you can go ahead with installation of your product.


    Oh, and make sure you empty the folder C:\Windows\Temp.
    Let us know if it works.

    MAIN PC
    CPU
    - i7-3820 @ 3.60Ghz
    MB - AsRock X79 Extreme6 (Bios P2.80)
    RAM - 2 x 8Gb Patriot Viper 1866 CL10 Series @933Mhz
    GPU - ASUS Radeon HD 7870 Direct CU II (2Gb) x 2 (XFire)
    CASE - Fractal Design Desire R4 Black Case (windowless)
    FANS - Standard Fan CPU, 5 x FD Silent 2 140mm Fans in case
    PSU - Thermaltake R2 800W
    SSD - Sandisk SDSSDHP2 240Gb (boot)
    HDD - 2 x Seagate ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    SYS - Win7 x64 Ultimate
    KB - Logitech K350 Wireless
    MOU -
    Razor Naga Molten mouse
    MON - ASUS VS247H (1920 x 1080)
    UPS - Belkin Line Interactive 1400VA 840W
    System is not overclocked at all.
    2ND PC
    AMD FM2 A10-7850K @ 3.70Ghz
    AsRock FM2A88X Extreme6+ (Bios P2.90)
    2 x 4Gb G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBXL

    Kaveri Spectre Desktop (onboard) @ 760Mhz
    Thermaltake V9 case (1 x 120mm, 1 x 240mm fan)
    Corsair H80i Water Cooler w/2 x 120mm fans
    Seasonic G-Series (SSR-650RM Active PFC F3) 650W

    OCZ Vertex 4 120Gb SSD (Boot)
    2 x ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    Win7 X64 Ultimate
    Logitech G15 (6 G Keys) USB
    Logitech MX-518 mouse
    Phillips 22HFL3350D/10 (1920 x 1080)
    NAS - Netgear RN104-100AJS 4 Bay (not hooked in)
    Not overclocking


  3. #3
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    S.A
    Posts
    2

    Default Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    ^^^
    i don't know how to thank you,,
    you have an ignited mind,,
    thanx for your help,,

  4. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    USA
    Posts
    2,675

    Default Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    Quote Originally Posted by xium07 View Post
    ^^^
    i don't know how to thank you,,
    you have an ignited mind,,
    thanx for your help,,
    Uh oh.

    Big Head: Activated
    #1 - Please, when seeking help, enter the make and model of ALL parts that your system is comprised of in your Signature, or at least the model #'s in your System Specs, then "Save' it.
    ____If you are overclocking, underclocking, or undervolting any parts, informing us of this and their values would prove beneficial in helping you.

    #2 - G.Skill RAM Configurator for your boardSamsung Memory for your boardLatest AMD Chipset Drivers/WindowsLatest AMD Graphics Drivers/WindowsLatest Intel Drivers

    #3 - Please use the eXtreme Outer Vision Power Supply Calculator found HERE to determine if it might be your PSU at issue.
    ____Consider your PSU to be the foundation from which all else is built upon. Anything built upon a weak foundation is poorly built.

  5. #5
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    Quote Originally Posted by xium07 View Post
    ^^^
    i don't know how to thank you,,
    you have an ignited mind,,
    thanx for your help,,
    Nice job! The OP can also show their thanks by clicking the small but visible blue "Like" button, and add to you Like count.

  6. #6
    Spyone1 is offline Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    102

    Default Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    Quote Originally Posted by - wardog - View Post
    Uh oh.

    Big Head: Activated


    I don't think so. Compared to you guys I know nada.

    Big Head: Not Installed.

    MAIN PC
    CPU
    - i7-3820 @ 3.60Ghz
    MB - AsRock X79 Extreme6 (Bios P2.80)
    RAM - 2 x 8Gb Patriot Viper 1866 CL10 Series @933Mhz
    GPU - ASUS Radeon HD 7870 Direct CU II (2Gb) x 2 (XFire)
    CASE - Fractal Design Desire R4 Black Case (windowless)
    FANS - Standard Fan CPU, 5 x FD Silent 2 140mm Fans in case
    PSU - Thermaltake R2 800W
    SSD - Sandisk SDSSDHP2 240Gb (boot)
    HDD - 2 x Seagate ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    SYS - Win7 x64 Ultimate
    KB - Logitech K350 Wireless
    MOU -
    Razor Naga Molten mouse
    MON - ASUS VS247H (1920 x 1080)
    UPS - Belkin Line Interactive 1400VA 840W
    System is not overclocked at all.
    2ND PC
    AMD FM2 A10-7850K @ 3.70Ghz
    AsRock FM2A88X Extreme6+ (Bios P2.90)
    2 x 4Gb G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBXL

    Kaveri Spectre Desktop (onboard) @ 760Mhz
    Thermaltake V9 case (1 x 120mm, 1 x 240mm fan)
    Corsair H80i Water Cooler w/2 x 120mm fans
    Seasonic G-Series (SSR-650RM Active PFC F3) 650W

    OCZ Vertex 4 120Gb SSD (Boot)
    2 x ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    Win7 X64 Ultimate
    Logitech G15 (6 G Keys) USB
    Logitech MX-518 mouse
    Phillips 22HFL3350D/10 (1920 x 1080)
    NAS - Netgear RN104-100AJS 4 Bay (not hooked in)
    Not overclocking


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •