Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: OE6 accounts settings




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    16

    Default

    XP Corp & OE6. Has ne1 else come accross this prob in email acounts setup.
    Configured my email addresses in accounts, under servers I set my pop addresses & smtp addresses and all other settings & mail downloads no probs. Then after a day or two cant download any mail from servers & my account settings have changed. The pop.etc setting has changed to localhost and pop address has tagged onto end of email address ie from mg8986@lycos.co.uk to mg8986@lycos.co.uk/pop.lycos.co.uk. I then have to redo settings to download mail again. Then history repeats itself. HELP plz
    If you truly love something, set it free. If it returns then it is yours.
    If it doesn't then hunt it down and kill it!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5

    Default

    Did you install any antivirus software?
    It usually does that. It sets sending acount to localhost and checks it first. Almost the same is with the incoming server name.
    Idea: If you can't get your mail try some other antivirus tool like Norton (it works fine for me). Or check possibility not to check mails (I don't recomend, for the most viruses spread via mail).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •