Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Microsoft Word problem ...




  1. #11
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9

    Default

    Thanks for your replying, :cheers:

    It was changing blue color after i write a link and push ENTER button to make it hyperlink, but it disappeard the underline after i messed with it on the uncheck the " Control + Click to follow link " under Tools Options Edit box... arggggg !
    After the 5th time uninstalling and reinstalling Office XP , I am now too discouraged to try any further... :flames: I am now using the Star Office 5.2 which it has Internet Page Enable in it; that is all i ever wanted ... :p

    Thanks again for all your advice and great efforts in helping me.
    I am pretty sure it's a registry problem but dunno how to fix it from there... so better get rid of it and wait until the next reformatting harddrive to install Office XP again for further use!

    Until the next time when i have another computer question for you, meanwhile take it ez, eh! Have a on me, lol !!!

    Leo,

  2. #12
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9

    Default

    Finally i am on net ... but using the StarOffice 5.2 software which it has Internet Page for Word document... :D Hooray, that's all i ever wanted!!!

    I will try to look for Wordperfect program to test it out...

    Thanks for your advice,

    Leo ...

    Until next time, my friend!
    Take it ez , okies ?

  3. #13
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    Wordperfect is generally part of an office suite but it can often be found dirt cheap. I've used Star Office before (when it was free), but I think a better free alternative is Open Office.

    http://www.openoffice.org/

  4. #14
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9

    Default

    Good mo'ning ,

    You up so early ? at 5am in the mo'ning...

    Thanks for the url you gave me... I went there and notice OpenOffice 1.0 version is same with StarOffice , Ain't I right?
    They are beta testing StarOffice 6.1 now until mid May, 2003,
    if you interested... :p

    Until i have a new harddrive on the dead office xp or for some reason it needs to be formatted, i will be using what i have .?. for now... lol...

    Bye for now,

    Leo ...

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Land of OZ!
    Posts
    674

    Default

    if you don't need a whole office suite just a word processor. try abiword: http://www.abisource.com/download/

    its much nicer than the writer program that comes with open office.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9

    Default

    Thanks for the url... I will check it out... ;)

    Leo...

    PS: still no luck in fixing it to work in the html url to come up on the Internet from MS Word; The Registry must be mess up all my
    datas. Oh well, until the next time, then! ;)

  7. #17
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Land of OZ!
    Posts
    674

    Default

    Quote Originally Posted by leo3566
    Thanks for the url... I will check it out... ;)

    Leo...

    PS: still no luck in fixing it to work in the html url to come up on the Internet from MS Word; The Registry must be mess up all my
    datas. Oh well, until the next time, then! ;)
    have you tried recreating the reg keys from scratch there's a recovery feature built into word I forget exactly how its done but I think you go to START.. RUN..

    and type WINWORD /A

    or try deleting normal.dot and when word repairs the normal template maybe that'll work..

    just a few stabs in the dark..:yuc:

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •