Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: sisoftware sandra 2003 ?




  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    i'm running this test on my computer and this is what i'm getting,my question is it looks like my storage perform isn't very good. i take it thats my hard drive,so how can i improve my system?

    a7n8x deluxe mobo
    (1)corsair pc3200c2, 512mb
    amd xp 2600+ cpu
    western digital special edition 80gb ata/100 hard drive
    windows xp pro, sp1
    ati radaon 9000 pro, graphics card
    lite-on cd drive 46x12x48

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    oops, i forgot to include my test results. i saved it in windows paint,and i tried to send that file and i got an error saying its not thr right format,so i dont know how to send it.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    That would be as ya saved it as a .bmp instead of a .jpg ;)

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    here it is

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Why are ya comparin' a P4 with RAID setup to ya nForce2 and single drive? :confused:

    Run PCMark2002 (the free version) and then show us your results. ;)

  6. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    [QUOTE]Originally posted by Wiggo
    [B]Why are ya comparing' a P4 with RAID setup to ya nForce2 and single drive? :confused:

    first , thanks for the help on what type of file to send

    why did i compare--- well i click on run test and thats what came back after it ?

    im downloading the pc mark 200 right now i'll get back

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Those drop boxes should supply a system that would comparable to your's though. ;)

  8. #8
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    well here is my test results

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Ok ya about 150 points or so down here's my 2600+ score with a JB400.

    <img src="http://forums.tweaktown.com/attachment.php?s=&postid=135595">

    Ya not usin' a 24" IDE cable are ya? :?:

  10. #10
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    63

    Default

    no, it's a 18 inch round IDE cable
    blue end on mobo.black on hd,grey nothing
    hd jumpers are set at" netural postion"

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •