Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Spybot - anyone else having problems with this recently?




  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    508

    Default

    each time I run spybot is crashes on me halfway through a scan .......:cry:
    anyone else having these problems with this application, or is it just me?:rolleyes:

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    49

    Default

    Well sunshine (love that nick) I've been running it for a year and never had a problem. You could redownload it and reinstall.

    Also, you may have picked something up that bothers it ' tho i've never heard of it and I probably haven't heard 1/1000th of a percent of what's available :). You can get a selection of free audits here .

    HTH

    augie

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    508

    Default

    yeah, I've had loads of updates recently - I have just deleted / uninstalled and think I will start over again with the program......

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Here.....of course!
    Posts
    10,280

    Default

    I haven't had a problem with it.
    I recently updated to version 1.2. The interface changed a bit but nothing seems wrong with it.
    Maybe something else is interfering with it.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    508

    Default

    could well be - I've just also updated Ad-aware & Pop-up stopper died on me as well.... :(

    will start over....

  6. #6
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    508

    Default

    just an update - but still it crashes when it tries to scan c2.??? something - I think there is a basic incomaptibility with Ad-aware, Pop-up stopper and the aVg virus scanner, but with those three I think I'm pretty well covered so I wont fret too much.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    13

    Default

    Hi, It is a known bug and the new beta is supposed to have fixed it.

    It was discussed on the Tech Guy forum and also probably at Lurkhere.

    Peace Mal
    Peace Mal

  8. #8
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    508

    Default

    aha - thank you! so I'm not going mad (or relatively anyway!)!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •