PDA

View Full Version : Question for Comcast users



hajnes2
02-14-2002, 02:05 AM
Did anyone that has Comcast Cable Modem service experience a huge performance drop off ever since they switched to their own network, or is that only me? Im in the Central Jersey area. Thanx

ne0z
02-14-2002, 10:40 PM
I am Alabama and use Comcast. I did have a drop right after the change but now I am back where I was if not faster.

Birdkiller
02-15-2002, 05:40 AM
isnt COMCAST the ISP that records everything you do on the net and sells the info to third partys?

ne0z
02-15-2002, 10:00 AM
I think you are thinking of [email protected] WE have that down here also and I know that they sell info

Birdkiller
02-15-2002, 10:24 AM
nope its comcast
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A2083-2002Feb12.html

ne0z
02-15-2002, 10:35 PM
well that's crap I am switching to [email protected] this week, thanks for the info. I knew [email protected] did it, didn't know [email protected] did too.

ne0z
02-19-2002, 11:28 PM
update about the comcast privacy thing. They have to stop using that cache software until they can configure it to not log IP's. That was from CNN