PDA

View Full Version : GF3 Ti200 Tv out???



Anonymous
02-14-2002, 07:55 PM
I have one of these from Creative, does anyone know how to get the tv out working? I have bought a s-vid lead with scart converter but still not working???? Does my tv have to be a certain type???

ne0z
02-15-2002, 12:41 AM
you have to switch it to use the s-vid. most of the supplied software that come with the card will have this option. For example the DVD player that comes with it has an option to output to s-vid

Anonymous
02-15-2002, 04:11 AM
hello mate
the card has got normal monitor o/put and it has s-vid and connector for flat screen monitor, i was told that if i ran a lead from the s-vid o/put to my tv then it would have pix on tv and monitor???

ne0z
02-15-2002, 04:15 AM
hmmm, try to change it in the display properties see if you can select the TV as an output source

kakarot
02-26-2002, 04:33 AM
If you use the nVidia Refresh Rate Fix you will not be able to use TV-out. Reinstall your drivers and don't use the fix. That's why mine didn't work.

God
03-08-2002, 07:35 PM
My Tv-Out works and I have refresh rate fix. I'm using the Gainward 27.50s