PDA

View Full Version : Error when trying to install seti



metallicat666
07-25-2003, 04:01 AM
whenever i try installing the [email protected] or [email protected] clients i get an error message about msn6.0
does anyonew know what the problem is as this happened before and after installing msn6

elrado1
07-25-2003, 04:13 AM
You may be getting that because of a firewall. You'll have to enable [email protected] as a service with the Firewall for it to work.

minibubba
07-25-2003, 04:14 AM
which version of folding did you try to instal?

have you tried exiting MSN before installing either client?

metallicat666
07-25-2003, 04:17 AM
its version 3
im gonna try exiting msn and disabling my fire wall
please dont hack me while its disabled

metallicat666
07-25-2003, 04:19 AM
i got the same error message again
its right at the start of the installation if thats any help

minibubba
07-25-2003, 04:21 AM
its version 3 I ment graphical, screensaver, or console version...each one has a different installation procedure


its right at the start of the installation if thats any help do you have anything else running? what about an AV?

metallicat666
07-25-2003, 04:24 AM
sorry
its graphical....i think

metallicat666
07-25-2003, 04:27 AM
i tried exiting everything
AV
firewall
msn
yahoo
and it still does it

minibubba
07-25-2003, 05:20 AM
weird :cantfocus

well I'm not sure what to tell you...you could try downloading the command line version and see if that gives you any problems...

metallicat666
07-25-2003, 05:22 AM
there was only one version on the site
and a mirror

minibubba
07-25-2003, 05:29 AM
http://folding.stanford.edu/download.html

metallicat666
07-25-2003, 05:33 AM
thanks for the link
i d/l the graphical one but i still got the same error

minibubba
07-25-2003, 10:42 AM
I don't know what to do for you...except i still recommend you try the command line version and see if that will work

metallicat666
07-25-2003, 05:04 PM
ive got the command line one now and it seems to be working fine

elrado1
07-25-2003, 08:36 PM
Glad to see you got Folding to work. Just for kicks, see if you can get SETI to run and, as with Folding, the Command Line version is much more efficient.

Has a TT Folding Team been started?

minibubba
07-25-2003, 10:18 PM
Has a TT Folding Team been started? I don't think so...but I would eagerly join if there was one ;) ...besides the TT seti team needs some competition :D

Wiggo
07-25-2003, 10:53 PM
Why not just start the team ya self? :?:

minibubba
07-26-2003, 02:26 AM
Why not just start the team ya self? :?: can I assume TweakTown dosen't have a problem with me starting a team in it's name?

elrado1
07-26-2003, 02:58 AM
Methinks you've been given the Green Light! :thumb:

minibubba
07-26-2003, 03:21 AM
alright you talked me into it...TT has a new team...

http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=33272

elrado1
07-26-2003, 03:28 AM
Good initiative. :thumb: Don't forget to join the team yourself. :wave:

minibubba
07-26-2003, 03:36 AM
lol, I did...but I don't think it will show up till I finish my current WU since you join by putting the team number in the client