PDA

View Full Version : Abit NV7-133R!!!!.....I want one



FiReBLaZR
02-20-2002, 06:40 AM
Abit NV7-133R (http://www.abit-usa.com/eng/product/mb/nv7-133r.htm)

This looks very cool...I want one badly now

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Beefy
02-20-2002, 07:33 AM
looks nice.. wonder how it would perform though.. Could do without the onboard video. if only they started putting GF4 ti on board.. :D

FiReBLaZR
02-20-2002, 07:36 AM
looks nice.. wonder how it would perform though.. Could do without the onboard video. if only they started putting GF4 ti on board.. :D

GF4 ti.....YEAH RIGHT...only when hell freezez...lol....damn u industries....damn u all to HELL!!!!!!

it looks nice...it has anything you could want...just put the CPU and Memory and your done...and use your 5 yr old Hardware in it.... :rolleyes: :rolleyes: :laugh: :laugh:

Wiggo
02-20-2002, 08:10 AM
Now that's very strange. :confused:
The nForce 415 chipset is not supose to have intergrated graphics so as to be cheaper. :?:
I think Abit has made a mistake there on that part. ;)
<center>:cheers:</center>

FiReBLaZR
02-20-2002, 08:12 AM
Now that's very strange. :confused:
The nForce 415 chipset is not supose to have intergrated graphics so as to be cheaper. :?:
I think Abit has made a mistake there on that part. ;)
<center>:cheers:</center>

Yeah I noticed that....i kinda like the integrated GF2....is the only thing people hate about that is the price???...cause i really dont care...hey if mine fries atleast i have an onboard backup...dont ya think???

Wiggo
02-20-2002, 08:23 AM
Well there are a few boards around now with the nForce 420 chipset (don't get one with the 220 chipet though) which does have the intergrated video. ;)
<center>:cheers:</center>

FiReBLaZR
02-20-2002, 08:24 AM
Well there are a few boards around now with the nForce 420 chipset (don't get one with the 220 chipet though) which does have the intergrated video. ;)
<center>:cheers:</center>

yeah the 220 is slower than the 420

Wiggo
02-20-2002, 09:29 AM
Yeah as it has no dual channel memory and deffinately won't come with the Dolby 5.1 sound either. :smokin:
<center>:cheers:</center>