PDA

View Full Version : Help wich version?????



MySTiCuSS
02-21-2002, 03:04 AM
I want to install a xp cpu 1700+ into the abit kt7a only the problem is that i have to flash my bios! Ok so far no problem but how do i know wich version my motherboard is? Because it says that the bios flash is only for series v1.3! Please help Greetings MySTiCuSS If i don't flash the motherboard it won't support the cpu.

Here is the bios flash:

[ KT7A series v1.3 or newer ]

Filename: KT7S65.EXE
Date: 11/07/2001
ID: 65 NOTE:
Support AMD Athlon XP from 1600+ to 1900+.
Support AMD new Duron 1G and above.
HPT 370 RAID BIOS version 1.11.0402.

MySTiCuSS
02-21-2002, 04:15 AM
Does anyone nows it otherwise i can't buy the cpu hehe

RDR
02-21-2002, 04:51 AM
I've never owned an Abit - but with epox boards the Rev. level is silkscreen onto the board itself - usually in the bottom left corner.

MySTiCuSS
02-21-2002, 05:55 AM
Ok i will check the board i hope it is the right version otherwise i have to buy a new one!

Wiggo
02-21-2002, 10:22 AM
MySTiCuSS why keep floggin' that old board? :?:
Go out and get a KT266A based board to put the XP in and some DDR memory so ya can really get goin'. ;)
<center>:cheers:</center>

MySTiCuSS
02-22-2002, 12:57 AM
I want to buy the epox board only there is one problem i don't have money for ddr ram!

Raven
02-23-2002, 04:34 PM
s' too bad they dont make boards with integrated RAM LOL (with expansion slots, of course)

GOD what am I SAYING.. INTEGRATED SUCKS! Unless, of course, you need the integrated for a comp you never plan on tweaking.