PDA

View Full Version : shadowed bios?



AsianBatman
09-30-2003, 08:18 AM
I just flashed my bios and just got new ram, in daul channel. When i try to play games it gave me a blue screen that said my bios might be shadowed or cache..and when i ran sandra it said the same thing. How do i fix this?

Darthtanion
09-30-2003, 08:25 AM
You'll find settings within your BIOS that allow you to disable this feature.

AsianBatman
09-30-2003, 08:29 AM
its an intel board..i looked but didnt see anything that can disable it..