PDA

View Full Version : Socom Headset



Dyck15
12-15-2003, 02:36 PM
Do I need a driver to use the original Socom headset on my PC? I cant find any anywhere, but that doesnt mean it doesnt exist.

Arsenal11
01-06-2004, 05:57 AM
I used it on my PC, and Windows XP has the drivers for it, just plug it in, and XP should do the rest for you.:thumb:

Ahren
12-12-2004, 11:49 AM
I'm running on Windows 98SE, and while I can get the headset to work on "Sound Recorder", how do I get it to work in any other program?