PDA

View Full Version : holy ****.....



aznx
03-14-2002, 12:22 AM
****...is this possible???!?!?! or a major bug?

900mhz thunderbird
COMPAQ mobo, kx chipset
pc133 256x2 generic, or some unknown thing
...ahhhhh


smile?

awww crap...can't attach?!?

aznx
03-14-2002, 12:24 AM
http://www.geocities.com/azndragon04/wth.jpg

aznx
03-14-2002, 12:25 AM
http://www.geocities.com/azndragon04/

only one file

aznx
03-14-2002, 12:48 AM
the bench was done after boot

umm, it said memory efficency was at 126%..eeeeeee

hmm, i dunno, did the test 3 times..same 1k/1k results:rolleyes:

Wiggo
03-14-2002, 11:37 AM
It's a Compaq so what did ya expect? :confused:
They're built for super stable reliability not for speed. :devil:
:beer: :beer: :beer:

Beefy
03-14-2002, 11:46 AM
Compaqs make good workstations for large companies.. not good for much else i'm afraid. :(

aznx
03-14-2002, 12:02 PM
eh wiggo? 1k/1k are pretty good memory benches, i used to get 550/500.....



uhh, aren't these scores sorta good? for mem running on a kx chipset @ 100mhz 3-3-3?

Wiggo
03-14-2002, 12:42 PM
In that case ya should have changed the options to similar setups instead of usin' ones that would just cream it. :devil:
<center>:cheers:</center>

Mr.Tweak
03-14-2002, 08:49 PM
I have seen benchmarking programs give errors before, but not by that much. Must be a bug...

aznx
03-14-2002, 10:23 PM
lolz mr tweak


are there any other good memory benchmarking tools? thanks

i ran this test again after a cold boot, same results:D