PDA

View Full Version : Downgrading my RAID (changing mobos)



diyfiesta
04-01-2004, 10:22 PM
Folks,

I'm about to replace my IWill XP333R motherboard with my new Asus A7N8X-E Deluxe but I've got my two ATA hard disks set up as RAID on the orginal board... and wont be able to do the same on the new board.

Can I just plug a single disk from the array into the new board with no problems, or will it have trouble forgetting it was once part of an array.

I'm running Windows XP if that helps.

Cheers,
Toby

gar187er
04-02-2004, 12:17 AM
were you mirroring or striping the data?

if mirroring, just plug it in....

diyfiesta
04-02-2004, 12:19 AM
yeah sorry mirroring, sounds good though, I'll try it...

Probably a good way to test if my RAID was setup properly in the first place!

diyfiesta
04-07-2004, 10:06 PM
Worked a treat... :)