PDA

View Full Version : Firewire networking?



raveolution
04-09-2004, 02:09 PM
Is it possible to network 2 machines using firewire cables?

That would be tres cool if it's possible :)

tacos4me
04-09-2004, 08:38 PM
No..that would not be possible..

DigitalDD
04-09-2004, 09:51 PM
Is it possible to network 2 machines using firewire cables?

That would be tres cool if it's possible :)

yeah but the max distance distance between the 2 m,achines is a lot shorter.. see: http://www.voidedwarranty.com/modules.php?name=Reviews&op=viewarticle&artid=65

I think TT had done a guide on firewire networking once but i can't seem to locate it..

amd_man2005
04-10-2004, 07:25 AM
No..that would not be possible..

Yeah it is :roll:

Its pretty easy to do in Windows XP

tacos4me
04-11-2004, 12:47 AM
I never heard of it..