PDA

View Full Version : Geforce 4 TI 4600 Size Question???



FiReBLaZR
04-02-2002, 11:08 PM
Ok...since my GF2 Ultra Fried (dont ask me y...its embarrasing)....I am saving for a new Video card.....well ive been looking forward to a GF3 ti200...since its at a great price....but now i might have enough money to get a GF4 4600....right around my house...now the question is....

I have an ABIT KR7A-133R motherboard...would i have any problems fitting this beast in it...also do the capacitators produce alot of heat (thats what ive heard - "1c-3c higher case Temp")...also is the GF4 TI 4600 AGP 8x compatible...just for future reference...thanks alot guys...your opinions are in charge of a difference of $140-$350...so tell me your true opinions...and dont be shy to tell me to blow it all on the GF4...cause trust me i will...lol...its really tempting to get a 350 dollar GF4 4600...anywayz...im talking to much...thanks alot guys...post damnit...lol...peace

FiReBLaZR

EDIT: Also...are the capacitators fragile...like if i handle the card alittle rough can the capacitators easily come off...cause in my GF2 they moved very easily...and the KR7A-133R...those 2 Large grey capacitators are very easy to twist off...thanks again...peace


EDIT #2: Screw it ...im getting a GF4 ti4400 for $268...ill save myself a few hundred... i mean hey...i just wanted something alittle better than my GF2 ultra...i was going to get a GF3 ti 200...so im sure the GF4 4400 beats even the GF3 TI 500...thanks again guys...and do post your answers for my Q's...peace

FiReBLaZR

zeradul
04-03-2002, 03:49 AM
Used GF3's on ebay starting to dip under 100$... few more months and they'll be down to 50$

FiReBLaZR
04-03-2002, 05:36 AM
Used GF3's on ebay starting to dip under 100$... few more months and they'll be down to 50$
It dont matter no more....MWAHAHAHAHAHA i have a GF4 4400...HAHAHAHAHAHAHA YEAH

time to test it...peace

Shepps
04-03-2002, 06:13 AM
i want one!!!

FiReBLaZR
04-03-2002, 06:46 AM
i want one!!!

Oh man is this sweet...i just benchmarked it in 3d Mark 2001 SE

9030 - 3d Marks

System is ....
AMD 1333Mhz
256 DDR-2100 (Cas 2, everything at full speed)
Abit KR7A-133R
Windows XP Professional
PNY Geforce 4 Ti 4400

This card ****in rocks...i payed in full $290.11 including taxes...
i thought it was a great price...anywayz...this is some ****in sweet card...and the Nature scene was crazy also the water pixel thingy...lol...peace

Shepps
04-03-2002, 06:49 AM
:cry: :cry: i REALLY want one

FiReBLaZR
04-03-2002, 06:51 AM
:cry: :cry: i REALLY want one

My Geforce 2 Ultra hit around 3500 3d Marks....
Now its at 9030...thats sick

MWAAHAHAHAHHA i love Nvidia...peace

Shepps
04-03-2002, 06:55 AM
My comp (down below) gets me 1700 3D marks....:cry:

FiReBLaZR
04-03-2002, 07:33 AM
My comp (down below) gets me 1700 3D marks....:cry:

I just tested it on 3D Mark 2000
10517 3d Marks....this is insane....and im loving it...MWAHAHHAHA
I love NVIDIA FOR LIFE

NWO-NVIDIA WORLD ORDER-SWWWWEEEETTTTT

FiReBLaZR

p3sT
04-18-2002, 12:59 AM
Hi, :wave:

I just purchased a gf4 4600 and was wondering what motherboards I can use with it. My asus a7a266 has a ide controller right in the path of th card.....bummer.

Would like an asus a7v266-e work?? Or would the clips for the ram slots be in the way??

Thnx in advance

FiReBLaZR
04-18-2002, 07:29 AM
Hi, :wave:

I just purchased a gf4 4600 and was wondering what motherboards I can use with it. My asus a7a266 has a ide controller right in the path of th card.....bummer.

Would like an asus a7v266-e work?? Or would the clips for the ram slots be in the way??

Thnx in advance

I got the Abit KR7A-133R...and it fits just fine....its past all the memory holders...lol...but it fit...dont know about the Asus...look at the pics...and think of it right under the memory modules


FiReBLaZR

daedalus
04-18-2002, 01:17 PM
My comp (down below) gets me 1700 3D marks....:cry:

haha:p ....i've got a PIII @ 450mhz, 256mb RAM and a geforce 2 mx and i get 1884, muuahhh:flames: :flames: