PDA

View Full Version : 3DMark05 Problems with 6800GT Please Help



Decknique
01-21-2005, 12:27 AM
Hello all you tweakers! I recently went a bit wacky and got myself a new system from the ground up. Here are my system specs
A8N-SLI Deluxe MoBo
2Sticks 512 Corsair XMS mem 2 latency
XFX 6800GT PCI-E Vid Card
FX-55 Processor
2 250 Gb Maxtor HD's SATA
and I believe that is all you need for this particular problem
SO, I recently ran benchmark05 and was nearly in tears due to the fact that I only cut a 3.6k score... turned on Hi Perf Mode reloaded Nvidia drivers and tried again Cut a 4.6k...better but for some reason my Core/Mem Clocks on Vid card are only reading 50Mhz/20mhz respectively.... CAN NOT figure out why, but I'm thinking it has something to do with my score.... Most games run great... [email protected] Highest everything and 1.2kX900 or so res runs fine... I'd be seeing more problems if the Core/Mem clocks WERE that in actuality right? Any recommended NVidia overclock prog's I can run to verify my Core/Mem clocks? Any recommended adjustments???? Your time is much appreciated. Thanks!

Decknique
01-21-2005, 12:30 AM
Oh and here's my info if you please.
http://service.futuremark.com/compare?3dm05=494255

Rody
01-21-2005, 05:05 AM
If you can run your games fine donít worry because your video card is running OK, I bet the problem is with 3Dmark.

ANZAC_ELITE
01-21-2005, 05:34 AM
........... but for some reason my Core/Mem Clocks on Vid card are only reading 50Mhz/20mhz respectively....

You sure about that ?

ANZAC_ELITE
01-21-2005, 06:20 AM
At least you get 16 fps in canyon my poor old card drops down to 2 fps on canyon with a total score of 600 :S (upgrading to 6800 Ultra soon) 3dmark 05 is a savage beasty lol