PDA

View Full Version : Sun Java with Firefox



Spongebob
05-07-2007, 09:39 AM
Does anyone know how to disable this so it does not popup? I don't see a setting in the Java console and I'm not sure if Firefox has a setting for this. Everything seems to work as it should but this message keeps popping up when I use Firefox and Java on a certain site.


Java also does the same thing using IE.

DigitalDD
05-14-2007, 11:24 PM
have you tried clearing your java cache (http://www.google.com/search?q=clearing+the+java+cache&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=mozilla&rls=org.mozilla:en-US:unofficial)?

Spongebob
05-16-2007, 07:08 AM
have you tried clearing your java cache (http://www.google.com/search?q=clearing+the+java+cache&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=mozilla&rls=org.mozilla:en-US:unofficial)?


Thats a good idea but I tried that and it still does it. I should also mention that this only happens when using a Java Emulator. The web program that I need to use Sun Java with is actually a Microsoft Java VT (Virtual machine) program.
http://www.microsoft.com/mscorp/java/

The webbased program that I want to run with Sun Java does work 100%, its just that the error pops up when I first open it, as soon as I close it there are no other problems, its just irritating that I have to see this pop up because I have to use this program on a daily basis for my work. I would not have to fix a thing if I could just eliminate that error message from being displayed.