PDA

View Full Version : Where to get Leadtek drivers



brashquido
06-23-2002, 12:21 PM
I've just formatted my computer, and went to download drivers from the Leadtek website and it seems to have bombed out!?! Is the anywhere else I can get the Leadtek drivers from?

brashquido
06-23-2002, 12:41 PM
Found this;

www.driverscollection.com

I don't have to look at a 800X600 screen in 16 colours anymore!:)

I still think there is something fubar with FTP from the Asia Pacific region. I had two ftp downloads from two seperate FTP sites in that region, and they both kicked the bucket at the same time!:confused:

Darthtanion
06-23-2002, 08:33 PM
Could be that the trunk line was messed up in some way. But as for the drivers, why use the Leadtek variety when there are much newer out there. I normally use www.guru3d.com for my nVidia drivers, and the NVHardpage utility is very good as well. :)

Wiggo
06-24-2002, 07:36 AM
I'll second Darth on that one and nV HardPage supports the refreshrate fix for up to 29.60 Dets now. :smokin:
<center>:cheers:</center>

ReSpAwN DeMoN
06-26-2002, 08:52 AM
I don't know about any other leadtek people but I never had luck with leadtek drivers. I usually stick with the Nvidia Drivers. When ever I bring up the properties it errors on me. Oh well maybe its just me.

FLaCo
06-26-2002, 09:32 AM
Is it a good idea...to use the Detanator Destroyer b4 updating a nvidia driver or can you just update on top....?: peace2: THx

Wiggo
06-26-2002, 10:19 AM
It's always good to purge old drivers of any sort before adding new ones as they are likely to leave things that will cause probs, if not immediately then sometime soon after. :smokin:
<center>:cheers:</center>