PDA

View Full Version : My ADSL



hugaum
07-03-2002, 01:16 AM
I've got the ADSL connection but the only thing that works is the http and ICQ(only on port 13).
I tested my ADSL in a friend computer and everything worked fine... anyone have a clue of what can be????????
Help me please !!!!! :cry:

Hugo :(

hugaum
07-03-2002, 06:09 AM
Am I alone?
Some specifications:GreatSpeed Modem, PPPoe connection,Win98,ADSL,Network card
Connection:Phone line->modem->PC

Wiggo
07-03-2002, 07:48 AM
Are you usin' a firewall? :?:
:beer: :beer: :beer:

hugaum
07-03-2002, 08:41 AM
No man, no firewalls :)
Thanx for helpin me, don't give up!!

pleaze:cry:


hugaum:thumb:

hugaum
07-03-2002, 08:47 AM
No man, no firewalls :)
Thanx for helpin me, don't give up!!

pleaze:cry:


hugaum:thumb:

JealousMidget
07-03-2002, 09:25 AM
From your diagram, it looks like you have an external modem. If this is indeed the case, make sure you set it as far away from the computer as the cord will allow. If your puter is on a desk set the modem on the floor. Don't ever set it on you monitor. Electromagnetic fields will screw with the modem in a bad way.

Also make sure the setting in your "network properties" and "dialup settings" are exactly the way the modem instructions specify.

Hope that helps

JM :afro:

hugaum
07-03-2002, 09:59 AM
First thanx for helpin...
Yes the modem is external, but it is properly positioned.
About the last topics I think that they are the right stuff, but I don't have the manual cuz it's a rent modem from the telephone company and I don't wnat to call the support, because of particular reasons...
Thanx anyway... :thumb:

Hugo :cheers:

dirtydog
07-03-2002, 08:44 PM
hugaum here are a few links to point you in the right direction.


http://www.dslreports.com/




http://www.speedguide.net/


Good luck :thumb:

hugaum
07-04-2002, 03:09 AM
Thanx for the links dude but it didn't really worked for me!
But I'll keep trying and I hope you guys help me too...
Thanx :thumb:

HELLLPPPP!! :cry:

Rage
07-09-2002, 05:22 PM
What OS is it? Are you trying to share the connection? A mate of mine's connection (cable) got screwed when he installed WinXP and the built in firewall started itself up.