PDA

View Full Version : Does anyone know about the Gf4/certain monitors compatibilit



hbidad
07-16-2002, 01:35 PM
There is known issues with certain monitors for the GF4 TI line of video cards.

I read an article somewhere showing you could pull a pin out of the troubled monitor to resovle this...

Anyone seen this article? If so...WHERE IS IT...lol

SegiY
07-16-2002, 01:44 PM
I cant see why it would give any trouble :?:
Is it happening to you, or have you only head it.
If it is happening then i'll contact either nvidia, or the cards manafacturer.

hbidad
07-16-2002, 01:47 PM
I guess there is only a few monitors out there that have problems... It even states on PNY's website that the GF4 wont work on some monitors.

Later I came across an article explaing that some monitors have an extra pin and it can be pulled out to resolve this. Now, that a friends is having the problems, I can't find the article

Wiggo
07-16-2002, 02:05 PM
I remember seein' that article though that applies to old monitors if the old memory here is workin' right so wouldn't it be better just to upgrade to a later model model? :smokin:
<center>:cheers:</center>

hbidad
07-17-2002, 06:25 AM
I don't think it is an old monitor (Philips 201b)

I knew I should have put that article in my favorites :(

zeradul
07-18-2002, 03:14 AM
Have you tried google? Google can find anything.

Just start with UNIQUE words that you are SURE were in the article. The bigger the words the better.

FA-MAS
07-18-2002, 07:18 AM
Yeah, it was on the VH (www.virtual-hideout.net) where he was having problems. It was an issue with his KDS monitor. And it turned out that if he pulled out pin #9 it would be fine. I wouldn't suggest this unless you have a KDS monitor, and make sure yours is affected by this problem.

Later