PDA

View Full Version : Change settings...re-boot or not



pdv
07-20-2002, 10:51 PM
To change settings of your modem in advanced connections
eg. error control & compress data on/off
do you have to
reboot for these to change

pdv

:)

Wiggo
07-20-2002, 10:57 PM
Always safer to do so when in doubt. ;)
:beer: :beer: :beer:

FA-MAS
07-21-2002, 12:36 AM
No, you don't. But if you give it an initialization command, and when you try to connect it gives a hardware failure, remove the initialization command and do a cold boot.