PDA

View Full Version : changin zones in power DVD?



djvanders
08-21-2002, 03:08 PM
this might seem like a stupid question.
how do you change the zones in power DVD at the moment its set in an american zone and wont play australian DVDs in zone 4 i think.

any help would be great

thanx


Leigh

Beefy
08-21-2002, 03:16 PM
Have a look around for a program called DVDGenie.. ;)

FA-MAS
08-21-2002, 11:25 PM
Why change the region when you can make it region free? Here's the walkthrough that I used.
http://www.digital-digest.com/dvd/articles/region.html

I reccomend following this to make your DVD-ROM drive region free, then use DVD Region Killer. You can put whatever region DVD you want and DVD Region Killer intercepts the region information for that disk and sets your region to whatever it is. And your software player believes that it's the right version.

If you don't wanna do this, you can only change the region 5 times, then you're locked on whatever region you ended on. I'm talking the actual DVD-ROM drive. So make sure the last one is the region you want.

Later

What DVD-ROM drive and what OS do you have?

djvanders
08-22-2002, 07:18 AM
im finding out for a mate he is using a compaq laptop with win2k running on it........is it possible to ring compaq to get this fixed or not a good idea?