PDA

View Full Version : Office XP Corp service packs



wcous
09-07-2002, 09:49 AM
is there a way to get the service packs to install for the corporate version as there is for Win XP corp?

ReSpAwN DeMoN
09-07-2002, 12:07 PM
officeupdate.com

wcous
09-07-2002, 07:34 PM
officeupdate.com

That doesn't work with the corporate version of Office 2000 or Office XP that I have. I assume I need a work around as with WinXP corporate for the SP1 update.

BCan
09-07-2002, 08:08 PM
AS mentioned in other threads, there is NO special Corporate edition of ANY Microsoft products. It is just that their Pro version of Office and Windows 2000 and XP have some code in them that recognises the VLK - Volume Licence Key, and disables the activation process. (Of course only activation is in the XP versions)

So any "normal" update will work for Office XP Pro - only if it is a release version, which sadly the ISO image so freely available on the net is not, and you can't update it.

Greg
09-09-2002, 02:11 PM
Are you having trouble installing it? Getting error messages? Gotta a bootleg copy? Here is the sp1:

http://download.microsoft.com/download/whistler/sp/sp1/wxp/en-us/xpsp1_en_x86.exe

wcous
09-09-2002, 07:06 PM
Are you having trouble installing it? Getting error messages? Gotta a bootleg copy? Here is the sp1:

http://download.microsoft.com/download/whistler/sp/sp1/wxp/en-us/xpsp1_en_x86.exe

I have the corp version of both Office 2000 Proand Office XP Pro and neither of them let's me install SPs on any computer. No big deal, just wondered if I need to reset registration as with OOBtimer in WinXP to get SPs to install. Don't remember exact message but they give some error message on install. Not exactly top of my priority list of things to do though.

futuretech204
09-20-2002, 01:46 PM
You probably have a network installation of Office. Download the SP1 or SP2 and slip stream it into the office XP. This would require doing an administrative install of Office XP into a folder on your hard drive, then slipstream the SP into that administrative install and reinstalling it. You can slipstream SP2 into the install and burn it to CD.Then allow the cd to autorun and select upgrade when prompted. The link takes you through the setup and if you read down towards the bottom you will find that you can skip the sp1 and slipstream SP2 in (sp2 contains all the fixes from sp1).
http://www.viperlair.com/articles/guides/offxpsp1/print_slip.htm