PDA

View Full Version : P8P67 Pro can't change multiplier



High Sierra
04-04-2011, 10:40 PM
As far as I know I'm doing it correctly. However when I click on the multiplier field it turns from white to pink. It allows the value to be changed but it reverts back to the original value when I click somewhere else.
I have changed the AI Overclock tuner setting to Manual and Turbo Ration to all cores...


BIOS is version 1305. Updated BIOS to 1502.

wazza300
04-05-2011, 05:17 AM
Are you saving it after you've set it in the bios? Sometimes you may need to repeat it a few times and reboot for it to accept it

Kipper
04-05-2011, 12:19 PM
once you highlight it you can change the multiplyer by using the + or - keys. Hope this helps you out.

Do the same for the voltages and most fields.

High Sierra
04-05-2011, 10:00 PM
once you highlight it you can change the multiplyer by using the + or - keys. Hope this helps you out.

Do the same for the voltages and most fields.


Thanks, that was it.