PDA

View Full Version : How to flash Alcate Speed touch MODEM?



MySTiCuSS
11-29-2001, 02:06 AM
I have found a file that can make it much faster but how to flash it?

Kheldar
11-29-2001, 05:58 AM
there should be instructions on how to to do it at the alcate website

MySTiCuSS
11-29-2001, 08:27 PM
Yeah I have found them thanx

Nick East
12-06-2001, 05:54 PM
Hey MySTiCuSS,Ive got the same modem....a Alcatel Speed Touch Home ADSL modem im assuming? DId the trick work? If so, care to help a person in more need of speed?

FLashing? I heard of bios flashing but only heard if u could be as descriptive as possible it would be appreciated :)

MySTiCuSS
12-13-2001, 09:46 PM
For the guide see www.alacatel.com