PDA

View Full Version : Morrowind Video Issue (SIS 315 chipset)



drdeath
09-25-2002, 06:56 AM
I have been playing Morrowind (by far one of the best games ever made) for a short period of time and I have not been able to fix a video problem:

I can not view the local map either in the map view or on the lower right hand screen (compass). All i get is a black screen where the map should be.
I have followed the tweak guid for Morrowind and there was no help.

I use a SIS 315 Chipset in a 128meg video card (from Jaton)
I have updated all drivers for the card, Motherboard, etc..

I was hoping there was a INi setting or something else that would solve this issue..
Any help is appreciated.

Thanks!

Maxine Stevens
11-09-2002, 04:02 AM
I have the SIS 650 chipset and have the same problem. I can't see the local map, or the figurine. I tried Bethesda and got a curt "don't support" message. Looked around other bb's and can't find anything to help. Can check the SIS website for the latest driver, but I already had that installed without improvement. let me know if you get any where or find any answers. Maxine:confused:

darkq22
12-31-2002, 07:50 AM
I had the same problem too. I re-installed morrowind and I could see the map and picture of myself afterwards. I hope this works for you.

Wiggo
12-31-2002, 08:18 AM
The SiS video is bad plus has very poor driver support and if ya want to play these games then start thinkin' about gettin' something like the R8500/R9000 or GF3/GF3 Ti/GF4 Ti ranges of video cards or better. ;)
<center>:cheers:</center>