PDA

View Full Version : Norton AV 2003 Autoprotect



acebass
11-01-2002, 12:18 PM
:snip:

Hey, All!

I installed Norton AV 2003, but I have to enable autoprotect manually each boot up, although I checked the option to start automatically with Windows XP.

Any solutions?

Thanks

bigjackusa
11-01-2002, 03:05 PM
Isn't there also a checkbox to "enable autoprotect"? I think that has to have a tick in the box too.

acebass
11-01-2002, 05:09 PM
Norton starts with Windows XP, but I have to manually check the autoprotect box each time. It should start automatically - It's in MSCONFIG under Services. Dunno why it doesn't.:rolleyes:

bigjackusa
11-02-2002, 06:52 AM
Some trojans try to interfere with av software so they can't be found out. Are your virus definitions up to date?

Rice-a-Roni
11-02-2002, 04:06 PM
I installed it a few days ago and it works fine for me...maybe you should try reinstalling it.

acebass
11-03-2002, 03:15 AM
:king:

Great idea! Worked like a charm.

Thanks

: peace2:

Rob