PDA

View Full Version : Promise Onboard RAID



ob7
11-21-2002, 09:56 PM
Is there a way I could change the stripe size from the default 64mb? I have the current driver and still won't allow me to change it. Is there a way around it?

Thanks

OB
P4S8X P4 1.8 @2.4
Single RAID0

JediAgent
11-21-2002, 11:19 PM
NOPE. To my knowledge every consumer Promise card ever controller made has a set strip size of 64k. Only when you get into the higher end cards do you really have a choice. Dont worry thou, 64k is the best all around strip size tested. The didnt do you a favor, but it is the lesser of two evils...

ob7
11-22-2002, 01:36 AM
Dang, oh well....it benches lower than the regular ide's. Thanks though.

OB