PDA

View Full Version : no brand PSU enough for me?



j0b0sapi3n
12-16-2002, 02:31 PM
within my case, i have 3 extra fans, and thats pretty much all my extras i think. but i sometimes get some problems where i can't right click and such, and i think its a memory related problem which may... related to my psu. i have no idea. My psu was from a free soyo case that i bought from a large local computer store. it's supposedly "AMD certified" but i'm not sure. Should i buy a 400w psu just to be safe? or is my no name psu enough?

FLaCo
12-17-2002, 06:33 AM
A good quality PSU will prolly give more consistant voltages...compared to "generic" psu which can give bad small spikes making the voltages jump up and down.
So a good psu is worth it...but buy your new psu and see if that is the problem if not you can always return it.

Wiggo
12-17-2002, 12:05 PM
A quality PSU will usually last a long time while the no name ones usually don't. ;)
<center>:cheers:</center>

kane2g
12-17-2002, 04:21 PM
after reading article on tomshardware.com i understand the difference between a good and bad PSU. Trust me and go get a good one.
Here's the link if you want to read the article.
http://www.tomshardware.com/howto/02q4/021021/index.html
HTH